Nóż do obierania HACCP 90mm zielony
Catalogue index: 842218
- On demand
- Delivery time: Completion between 2-3 days
- Catalogue index:
- 842218
- EAN code:
- 8711369842218
- Original name:
- Nóż HACCP do obierania 9cm
- Producer:
- HENDI:
- 62
PLN16.67 net / szt. PLN20.50 gross incl. 23% VAT / szt.
Description
Profesjonalny nóż HACCP do warzyw i owoców. Rączka w kolorze zielonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
– wykonany ze stali nierdzewnej
– uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
– szlif kulowy zapewnia krojenie bez przywierania
– każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
– można myć w zmywarkach
opis/ charakterystyka: nóż do obierania krótki
długość noża mm: 190
długość ostrza mm: 90
grubość w mm: 1,2
Seria: HACCP
Cechy produktu:
– wykonany ze stali nierdzewnej
– uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
– szlif kulowy zapewnia krojenie bez przywierania
– każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
– można myć w zmywarkach
opis/ charakterystyka: nóż do obierania krótki
długość noża mm: 190
długość ostrza mm: 90
grubość w mm: 1,2
Seria: HACCP
See also
Customers who bought this item also bought ...
21,11 zł net 25,97 zł gross incl. 23% VAT / szt.
On demand
24,44 zł net 30,06 zł gross incl. 23% VAT / szt.
End of stock ( 2 szt. )
20,00 zł net 24,60 zł gross incl. 23% VAT / szt.
On demand
28,89 zł net 35,53 zł gross incl. 23% VAT / szt.
On demand
24,44 zł net 30,06 zł gross incl. 23% VAT / szt.
On demand
25,56 zł net 31,44 zł gross incl. 23% VAT / szt.
On demand
24,44 zł net 30,06 zł gross incl. 23% VAT / szt.
End of stock ( 3 szt. )
24,44 zł net 30,06 zł gross incl. 23% VAT / szt.
On demand
24,44 zł net 30,06 zł gross incl. 23% VAT / szt.
End of stock ( 2 szt. )
Customers who bought this item also bought ...
Ask about product
Features
Catalogue index: |
|
EAN code: |
|
Original name: |
|
Producer: |